fbpx

Disclaimer

De website wordt door Berber Semmelink zorgvuldig en regelmatig onderhouden, desondanks kan het voorkomen dat de informatie op de website onvolledig of onjuist is. Berber Semmelink behoudt zich het recht voor ten alle tijden en met onmiddellijke ingang zonder enige kennisgeving wijzigingen aan te brengen. Voor het niet goed functioneren en of onjuistheden van informatie, data, prijzen etc. op de site aanvaardt Berber Semmelink geen enkele aansprakelijkheid. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van de website van Berber Semmelink. Voor eventuele indirecte of directe schade ontstaan door de inhoud van de informatie op de site aanvaardt Berber Semmelink geen enkele aansprakelijkheid.

Ondanks de zorgvuldige werkwijze waarmee aan de website wordt gewerkt, de zorgvuldige keuze van de verwijzingen en informatie waar naar wordt verwezen, kan Berber Semmelink niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, ook niet voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die op websites van derden worden aangeboden. Berber Semmelink aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door Berber Semmelink wordt onderhouden!
Berber Semmelink verzamelt en publiceert interessante links en verwijzingen puur en alleen ter informatie voor de bezoekers van haar Website !.

de_DEDE
en_GBEN nl_NLNL de_DEDE