fbpx

Warm up Camp

DSC03161

De eerste verse sneeuw genieten onder begeleiding van een profi !! Bestaat er een betere manier om de winter te beginnen?!

De groepen bestaan uit min. 3 tot max. 8 personen. Hierdoor is er veel tijd voor de individuele begeleiding. Mijn streven is het om elke deelnemer met zijn ‘Houding’, ‘Beweging’ en ‘Reactie’ zo op zijn materiaal te laten staan dat de deelnemer inclusief zijn materiaal in de juiste richting sturen 🙂 Ik wil elke deelnemer het samenspel van Materiaal en het Lichaam voelbaar maken . De juiste technieken worden tijdens het camp besproken.

Mijn analytisch vermogen en meerdere videoanalysen geven een duidelijk beeld van wat er te corrigeren en/of te verbeteren is. Geschikt en creatief ga ik je voorbereiden op een fantastische winter ! Naast het serieuze gedeelte gaan we knallen! Veel skiën en alle hoeken van de berg ontdekken.

Voor wie ?

Uitsluitend voor wintersporters die zich, geheel zelfverzekerd met korte en lange bochten (!), op de rode piste en moeilijker weten te redden !! Diegenen die evt. ‘Freeride’ , ‘Poeder’ ambities hebben..

Data:

Excl.
-Onderkomen
-Liftkaart ( )
-Materiaal
-Eten & drinken
-Vervoer van, naar en op plaats van bestemming

Select your currency
CHF Schweizer Franken
EUR Euro
%d Bloggern gefällt das: